Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، آیت الله لطف الله دژکام پیش از ظهر امروز در نشست نقشه راه صنعت استان در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی با  حضور مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی در سخنانی اظهار داشت: در روند آغاز حرکت توسعه اگر نقشه جامع استان فارس در آمایش ملی به خوبی اجرایی نشود قطعا با شکست روبه‌رو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد نگاه به منافع ملی مقدم به منافع استانی شده و در این راستا معضلات و مشکلات اقتصادی و عمرانی را در بر داشته است، افزود: توانمندی شیراز به ویژه استان فارس برای توسعه کشور هزینه گردیده و نیز بسیاری از مباحث نقشه محوری علمی و تکنولوژی به استان‌های همجوار صادر شده است.

امام جمعه شیراز خاطرنشان کرد: مجموعه علمی دانشگاه‌ها حاصل تلاش طولانی چندین دهه در این استان است که اگر تضییع شود جایگزنی برای آن نخواهیم داشت و برای برون رفت باید به نقشه راهبردی توجه ویژه شود.

آیت الله دژکام تصریح کرد:  توجه به اصل توسعه در برنامه هفتم، ظرفیت‌های موجود قانونی شامل پتروشیمی، نفت و گاز،  پشتیبابی علمی و کارشناسی با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای تصمیم گیری، حمایت از فناوری و شرکت‌های خصوصی باید مورد توجه برنامه توسعه قرار گیرد.

وی بیان داشت:  ارائه تسهیلات و زمین برای احداث شرکت‌های خصوصی امری ضروری بوده در حالی که در این مورد یکی از شرکت‌ها با ساخت چهار هزار قطعه با آلیاژ بالا و با کیفیت  برای صنعت نفت و گاز و پتروشمی از داشتن زمین محروم است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اضافه کرد: حمایت، شناسایی، اطلاع رسانی و حفظ ظرفیت‌های صنعتی، جایگاه استان را در منطقه و سطح بین‌المللی ارتقا می بخشد.

اجرای ۸۱ درصد خط انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاش‌های انجام شده ۸۱ درصد خط انتقال آب از خلیج فارس به استان  فارس در حال اجرا است.

ابراهیم عزیزی اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری استان فارس به ویژه در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و دیگر زیر ساخت‌ها و زیر بنا‌ها با رایزنی در مورد انتقال آب از خلیج به فارس در قله قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: پروژه‌های ملی، راه، بهداشت، شهر سلامت، حوزه نفت، گاز و پتروشیمی از ابتدای مجلس یازدهم با حساسیت در این استان دنبال می شود و نیز تملک ۱۱ هزار هکتار اراضی برای ناوگان جاده‌ای و تصویب یک خط پروپیلن به استان فارس از دیگر مواردی است که در صنعتی شدن فارس تاثیر بسزایی دارد.

جعفر قادری نیز در ادامه این نشست افزود: پروژه‌ها و توانمندی‌های دولت باید از طریق مجلس شورای اسلامی اجرایی و عملیاتی شود و در این مورد حفظ نیروی انسانی و ماهر  الزامی است.

وی خاطر نشان کرد: تسریع در احداث خطوط ریلی شیراز، بوشهر و عسلویه، راه‌اندازی خطوط ریلی و دیگر زیر ساخت‌های عمرانی و اقتصادی از دیگر برنامه‌های اجرایی در استان است.

اقتصاد بدون نفت نشان از تعطیلی نفت نیست

رئیس کمیسیون انرژی نفت و گاز مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین بیان داشت: اقتصاد بدون نفت نشانه تعطیل شدن نفت نیست و باید از ظرفیت‌های این حوزه در تنوع سازی اقتصاد استفاده شود.

 حسین حسین زاده اضافه کرد: استان فارس با ۴ هزار واحد صنعتی، ۱۲ در‌صد غذای کشور، ۴۰ درصد بخش کشاورزی در راستای توجه به حوزه انرژی غافل شده‌ است.

وی ابراز داشت: با توجه با چالش در تولید گاز شاهد خاموشی برق در سال جاری و سال آینده هستیم و باید ۲۰ درصد مصرف گاز و برق سالانه از انرژ‌های تجدید پذیر تامین شود.

حسین‌زاده خاطر نشان کرد: راه‌اندازی پتروشیمی جهرم و فسا توسط قرارگاه خاتم و نیز ملی شدن سه چهام خط اتلین از دیگر مواردی است که مورد توجه قرار گرفته است.

بررسی مشکلات حقوقی در حوزه نفت و پتروشیمی در دادگستری

رئیس کل دادگستری استان فارس نیز در این نشست گفت: بررسی مشکلات حقوقی به ویژه احیاء پرونده ۱۳۰ میلیارد تومانی در سال گذشته در دادگستری استان فارس  صورت گرفته است.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی خاطر نشان کرد: استانداری و سازمان بازرسی باید گیر‌های حقوقی بخش‌های خصوصی را برطرف کنند.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس امام جمعه شیراز آمایش ملی مجمع نمایندگان استان فارس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی

استاندار فارس گفت: ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر جزء فراموش نشدنی اقدامات در زمینه جلوگیری از حاشیه نشینی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری، محمد هادی ایمانیه روز _ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه قرارگاه اجتماعی استان که در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: شورای اجتماعی کشور همواره مورد توجه خاص مقام معظم رهبری بوده است؛ دولت سیزدهم نیز با جدیت به این مسأله می‌پردازد.

وی با تصریح بر اینکه پیشنهادات باید به صورت کمی و دارای زمانبندی اجرایی به تصویب برسد، افزود: قرارگاه، مسئول سیاست‌گذاری و رصد اجرای سیاستگذاری‌ها است پس باید در هر ده عرصه معنویت و اخلاق، هویت محلی، کالبدی و زیرساختی، اقتصادی و معیشتی، خدمات اجتماعی، سبک زندگی، علمی تربیتی، امنیتی انتظامی، حقوقی قضائی، سلامت اجتماعی و بهداشت، یک مسئول و سرتیم مشخص شود تا ضمن هم افزایی و جلوگیری از موازی کاری برای رسیدن به اهداف حرکت کرد.

نماینده عالی دولت در فارس همچنین بر ضرورت استفاده از تجهیزات و امکانات موجود، تأکید کرد: مسئول تأمین اعتبار برای هر حوزه به طور طبیعی تیم متولی است و در قرارگاه اجتماعی تنها هماهنگی‌ها صورت می‌پذیرد.

ایمانیه ادامه داد: سرتیم‌ها یک دستیار مردمی هم داشته باشند تا با استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی گام محکم‌تری برای محرومیت زدایی برداشته شود.

وی ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر را جز فراموش نشدنی اقدامات در زمینه جلوگیری از حاشیه نشینی دانست و تصریح کرد: جلسات مربوط به محلات کم برخوردار حاشیه شهر با جلسات مربوط به محلات موجود در سطح شهر باید تفکیک شوند. همچنین نباید روستاهای اطراف و حاشیه شهر گسترش یابند و همزمان برای رفع محرومیت از چهره این مناطق باید جهاد گونه تلاش کرد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه برای پیشگیری از ایجاد حاشیه نشینی و مهاجرت معکوس باید کارهای علمی و کارشناسی انجام شود، اضافه کرد: به طور قطعی الگوهای جهانی در این زمینه وجود دارد و در گام اول وضعیت موجود تعیین می‌شود و سپس بر اساس هدف، برنامه‌ریزی انجام و برای تحقق آن گام بر می‌داریم.

کد خبر 751586

دیگر خبرها

  • مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی هیچ تغییری نداشته است
  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • راهنمای جامع ارسال کالا از چین به ایران
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها محکوم است | به هیچ تهدیدی توجه نداریم
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است