Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امام‌جمعه شیراز گفت: باید بودجه فرهنگی دستگاه‌ها در راستای نقشه مهندسی فرهنگی استان هزینه شود و شورای فرهنگ عمومی بر هزینه‌کرد این بودجه‌ها نظارت کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، با بیان اینکه در فضای استان هم به داده‌ها و آمارهای صحیح نیاز است و هم تحلیل صحیح و علمی این آمارها، اظهار داشت: برنامه‌های کلان استان فارس براساس آمارها و داده‌ها تنظیم می‌شود که تحلیل این آمارها افق دید مناسبی در مسائل اقتصادی، تولیدی و عمرانی به مسئولان ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مرحله سوم استفاده از این آمارها برنامه‌ریزی است، گفت: یک نظام ارزشی بر ذهن مدیر و مسئولی که براساس آمارها برنامه‌ریزی می‌کند، وجود دارد که باید این نظام ارزشی را بررسی کرد و نسبت به آن حساس بود. 

امام‌جمعه شیراز با بیان اینکه تقوا چارچوب نظام ارزشی اسلامی است که باید مبنا قرار گیرد، افزود: معمولاً این موضوع مورد غفلت قرار می‌گیرد و به نظام ارزشی حاکم بر ذهن مدیر برنامه‌ریز کاری نداریم و فقط تکیه بر علم است در حالی که علم تنها موضوع‌شناسی می‌کند. 

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه نظام ارزشی در ذهن مدیر است که به برنامه‌ریزی جهت می‌دهد، بیان کرد: باید این پرسش همواره مطرح باشد که چه جهتی را در پیش بگیریم که در راستای آموزه‌های دینی باشد. 

برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی با حضور رئیس‌جمهور رونمایی شدبرش استانی نقشه مهندسی فرهنگی فارس در شهریورماه ابلاغ و رونمایی می‌شودهویت و اخلاق اسلامی باید در اولویت برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی استان فارس قرار گیرد

وی با تاکید بر اینکه باید برای اصلاح و ارتقا‌ء نظام ارزشی حاکم بر ذهن مدیران برنامه‌ریز استان کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برگزار شود، عنوان کرد: یک مدیر زمانی که تقوا و ترس از خدا نداشته باشد زمینه برای سوءاستفاده و اختلاس برای آن وجود می‌آید چراکه نبود تقوا سبب می‌شود فرد، منفعت خود را بر منفعت مردم، شهر و استان ترجیح بدهد.

امام‌جمعه شیراز با بیان اینکه نگاه فرد بی‌تقوا بسته است و تنها به منفعت خود می‌نگرد تصریح کرد: باید این موارد از حیث معنوی و از حیث عقلانی برای مدیران آموزش داده شود. 

آیت‌الله دژکام با انتقاد از نبود نظارت بر بودجه‌های فرهنگی گفت: این امر سبب شده که شورای فرهنگ عمومی به یک شورای تشریفاتی تبدیل شود و باید در این زمینه اهتمام جدی‌تری وجود داشته باشد. 

وی با اشاره به برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی و رونمایی آن توسط رئیس‌جمهور افزود: اگر مجموعه‌های استان بودجه‌ها و رویکردهای فرهنگی خود را با این سند هماهنگ نکنند کار پیش نمی‌رود، باید بودجه فرهنگی دستگاه‌ها در راستای نقشه مهندسی فرهنگی استان هزینه شود و شورای فرهنگ عمومی باید بر هزینه‌کرد این بودجه‌ها نظارت کند. 

امام‌جمعه شیراز با بیان اینکه این معضل ساختاری با همکاری بین مجموعه شورای فرهنگ عمومی و سازمان برنامه و بودجه استان این مسئله حل می‌شود، گفت: بودجه‌ها باید ضابطه‌مند هزینه شود و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه می‌تواند نقش موثری داشته باشد. 

دژکام با بیان اینکه نظارت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق اهدافی که در سند استانی ذکر شده موثر است افزود: بدون حمایت مجموعه اجرایی دولت در استان نظارت ما بی‌معنا خواهد بود و باید همکاری و همفکری ایجاد شود تا کارها به درستی پیش برود. 

انتهای پیام/424/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانی نقشه مهندسی فرهنگی نقشه مهندسی فرهنگی استان شورای فرهنگ عمومی امام جمعه شیراز برنامه ریزی نظام ارزشی استان فارس هزینه شود ذهن مدیر بودجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های دهه کرامت

معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل از به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های مناسب دهه کرامت در این شهرستان مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، ذات‌الله زارعی شامگاه_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان با محوریت مناسبت دهه کرامت اظهار کرد: در اجرای برنامه‌های ایده‌آل و مناسب می‌توان از ظرفیت‌های مذهبی و فرهنگی این شهرستان استفاده‌های مناسبی برد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی که سال گذشته مصادف با جشن غدیرخم و با برپایی ۱۴۰ موکب در آمل بسیار عالی بود و مورد توجه مردم قرار گرفت.

فرماندار ویژه آمل با تاکید بر اینکه برنامه‌هایی می‌تواند جذاب باشد که مخاطب پسند به اجرا درآید، اظهار داشت: در سال‌جاری برنامه‌های دهه کرامت توسط خود ستاد آستانه قدس رضوی در نظر گرفته شد و این می‌تواند به خوبی به اجرا درآید.

زارعی، رسانه‌ها را بهترین مشاوران در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانست و مطرح کرد: با کمک آنها می‌توان سال‌های آینده برنامه‌های بهتری را برنامه‌ریزی کرد.

برگزاری ۴۰ برنامه کلان دهه کرامت در آمل

احمد کوهستانی مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در آمل نیز در این نشست با بیان اینکه با توجه به عنوان دهه کرامت این ایام از میلاد حضرت معصومه (س) شروع و تا ولادت حضرت امام رضا (ع) به پایان می‌رسد، افزود: در سال‌جاری برخلاف سال‌های گذشته تمام برنامه‌ها براساس ابلاغیه‌ای که از سوی ستاد کل آستان قدس رضوی کشور در قم به تمام ستادهای کشور ارسال شد، برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های فرهنگی اولویت کاری در ستاد استان قدس رضوی است و اصل برنامه و مأموریت بر ولایتعهدی با اجرای کارهای فرهنگی است، افزود: خادمان امام رضا (ع) در این دهه به تدوین برنامه‌های فرهنگی در کنار مجموعه‌های فرهنگی سطح شهر می‌پردازند.

مسئول نمایندگی استان قدس رضوی در آمل از اجرای ۴۰ عنوان برنامه کلان دهه کرامت در سطح این شهر خبر داد و گفت: علاوه برآن اجرای ریز برنامه‌هایی متنوع در ادارات و دستگاه‌های دولتی و خصوصی در نظر گرفته شده است.

وی با اعلام اینکه در آخرین روز دهه کرامت و هم‌زمان با میلاد امام هشتم (ع) همایش پیاده‌روی خانوادگی روز بیست‌وهشتم از میدان قائم تا امام‌زاده ابراهیم (ع) برگزار می‌شود، گفت: در همان روز بعد از پایان همایش پیاده‌روی برنامه تبرک متبرکه پرچم خادمان امام رضا (ع) با کاروان زیر سایه خورشید انجام می‌شود که استقبال از پرچم و حضور خادمان در امام‌زاده ابراهیم (ع) شروع تا سایر نقاط برنامه‌ریزی شده ادامه دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: پایان‌بخش کاروان زیر سایه خورشید بعد از نماز مغرب و عشا حضور در بین جانبازان و ایثارگران و دیدار با کارگران واحد تولیدی شهرک صنعتی جمشیدآباد خواهد بود.

کد خبر 751913

دیگر خبرها

  • نقش بی بدیل حضرت رضا(ع) در همبستگی ملی و معنویت مردم ایران اسلامی
  • به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های دهه کرامت
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکند
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • بیش از ۱۰۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در البرز اجرا می‌شود
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد