Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تاکنون ۱۱ مورد ابتلا به سویه امیکرون در فارس شناسایی شده و به تایید رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در حالی که نقشه رنگ‌بندی ایران، استان فارس را در وضعیت آبی نشان می‌دهد و تنها 4 شهرستان بختگان، نی‌ریز، جهرم و خفر در وضعیت زرد قرار دارند که از هفته‌های گذشته مثبت شدن مواردی از امیکرون زنگ خطر در استان را به صدا در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در اعلامی تازه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز گردش پنهان امیکرون را تهدیدی جدی برای سلامت عمومی دانست و از شناسایی و تایید 11 مورد ابتلا به امیکرون در استان خبر داد. 

بر این اساس سید وحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز  ظهر امروز در نشست ستاد مدیریت بیماری کووید 19 در دانشگاه اظهار داشت: تاکنون 11 مورد ابتلا به سویه امیکرون در فارس شناسایی شده و به تایید رسیده است. 

وی با بیان اینکه به دلیل قدرت انتشار بالای این سویه خطر ابتلا به صورت جدی‌تری جامعه را تهدید می‌کند، گفت: این شرایط پای‌بندی تمامی افراد به رعایت بهداشت را ضروری‌تر کرده است و مراجعه نکردن افراد دارای علائم به مراکز 16 ساعته یکی از عوامل نگرانی ما در استان است. 

حسینی با اشاره به افزایش خطر انتشار بیماری در فصل سرما از مردم استان درخواست کرد تا در صورت بروز هر گونه علائم بیماری، پیش از اقدام به خوددرمانی، به پزشک خانواده و یا مراکز 16 ساعته استان مراجعه کنند.

وی همچنین بر تزریق واکسن به عنوان سدی در مقابل بیماری تاکید کرد و از مردم درخواست کرد که برای دریافت دزهای تکمیلی به مراکز مشخص شده مراجعه کنند و در کنار آن  شیوه‌نامه‌های بهداشتی را نیز رعایت کنند.

آخرین اخبار امیکرون در ایران| تصور بیماری خفیف ویروس جهش یافته آفریقایی اشتباه استراتژیک/ رعایت پروتکل‌ها رمز موفقیت مقابله با ویروس منحوس + نقشه و نمودارتازه‌ترین اخبار امیکرون در ایران | مراقب خوشه‌های کوچک ویروس جهش یافته آفریقایی باشیم/ شعله‌ور شدن دوباره همه‌گیری زیر سایه بی‌تفاوتی + نقشه و نمودارآخرین اخبار امیکرون در ایران| بیم و امیدهای کادر درمان برای مقابله با موج ششم/ ویروس جهش یافته آفریقایی مهمان ناخوانده 45 درصد کشور است + نقشه و نمودار

تاکید بر استفاده از ماسک، تهویه مناسب و مراقبت از خود و اطرافیان، دوری از هرگونه عادی پنداری، سهل‌انگاری و پرهیز از حضور در تجمعات به ویژه دورهمی‌های خانوادگی از مواردی بود که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد. 

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیماری لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که با بثورات پوستی یا آسیب به اندام‌های اصلی بدن مانند مغز، کلیه و کبد خود را نشان می‌دهد. هنگامی که فرد مبتلا به لوپوس یا هر اختلال خود ایمنی دیگری می‌شود، سیستم ایمنی به اشتباه به سلول‌های سالم حمله می‌کند.

بیشتر بخوانید: علت درد در نقاط مختلف بدن علت ابتلا به لوپوس چیست؟

براساس گزارش هلث، علت دقیق لوپوس تا حد زیادی ناشناخته است اما تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از عوامل هورمونی، ژنتیکی، محیطی و ایمونولوژیک می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.

آیا لوپوس ارثی است؟

لوپوس مانند بسیاری از اختلالات خودایمنی دیگر در خانواده‌ها دیده می‌شود اما داشتن سابقه خانوادگی لوپوس تضمینی برای ابتلا به این بیماری نیست زیرا ممکن است افراد جهش‌های ژنتیکی را به ارث ببرند که خطر ابتلا به لوپوس را در آن‌ها افزایش یا کاهش می‌دهد.

چه کسانی به لوپوس مبتلا می‌شوند؟

عوامل خطر زیر ممکن است احتمال ابتلا به لوپوس را افزایش دهند:

سن: لوپوس در زنان ۱۵ تا ۴۴ ساله شایع است.

قومیت: زنان سیاه‌پوست در مقایسه با زنان سفیدپوست بیشتر در معرض ابتلا به لوپوس هستند.

جغرافیا: لوپوس به طور فزاینده‌ای در کشورهای صنعتی غربی رایج شده است. لوپوس همچنین در زنان اسپانیایی تبار، آسیایی، بومی آمریکا و آلاسکا شایع‌تر است.

جنسیت: لوپوس در زنان بیشتر از مردان است.

راه‌های انتقال ویروس "آبله مرغان"/ مدت زمان سرایت بیماری

عوامل خطر ابتلا به لوپوس چیست؟

محققان علت اصلی بیماری لوپوس را نمی‌دانند، اما برخی از عوامل خطر را شناسایی کرده‌اند. هورمون‌ها، ژن‌ها، محیط و عملکرد سیستم ایمنی همگی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند.

هورمون‌ها

لوپوس در زنان تقریبا ۱۰ برابر بیشتر از مردان است. میزان وجود هر یک از هورمون‌های دهیدرواپی آندروسترون (DHEA)، استروژن، استرادیول، پرولاکتین، پروژسترون، پرولاکتین و تستوسترون می‌تواند در ابتلا مؤثر باشد.

عوامل ایمنولوژیکی

لوپوس یک اختلال خود ایمنی است، بنابراین اکثر افراد مبتلا به آن تغییراتی در نحوه عملکرد سیستم ایمنی خود دارند. سلول‌ها زمانی که آسیب ببینند یا دیگر در سیستم ایمنی مورد نیاز نباشند دچار «آپوپتوز» می‌شوند. آپوپتوز فرآیندی است که باعث خود تخریبی یا مرگ سلول‌ها می‌شود. این سلول‌ها معمولاً زمانی از بین می‌روند که دیگر مورد استفاده قرار نگیرند. تحقیقات نشان داده است که سلول‌های مرده در بدن مبتلایان به لوپوس باقی می‌مانند. این سلول‌ها مواد یا سمومی را آزاد می‌کنند که می‌توانند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شوند. سیستم ایمنی شروع به حمله به بافت‌های سالم در اندام‌های مختلف بدن می‌کند و در نهایت علائم فیزیکی لوپوس نمایان می‌شود.

عوامل محیطی

تحقیقات نشان داده است که برخی عوامل محیطی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند. این عوامل عبارتند از:

حساسیت به برخی داروها مانند آنتی‌بیوتیک‌ها

قرار گرفتن در معرض گرد و غبار سیلیس که معمولاً در پودرهای شوینده، خاک، مواد سفالی و سیمان استفاده می‌شود.

ابتلا به برخی عفونت‌ها مانند ویروس اپشتین بار (EBV) که می‌تواند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شود.

سیگار کشیدن

قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV).

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229880 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم